Duitsers snappen helemaal niets van Meunier: "Zelfkritisch en piekerend"

Duitsers snappen helemaal niets van Meunier:
Zondag 13 juni 2021 - 18:00   I   door Redactie

Hij zal het zelf helemaal niet verwacht hebben, maar Thomas Meunier was met een goal en een assist mede-matchwinnaar voor de Rode Duivels. En daar verbazen ze zich in Duitsland enorm over.

In die mate zelfs dat Kicker een heel artikel wijdde aan de rechtsachter. De insteek was het verschil tussen de Meunier die bij Borussia Dortmund een bijzonder matig seizoen speelde en de Meunier die uitblonk bij de Rode Duivels.

"Deze prestatie mag de fans en de verantwoordelijken niet ergeren, integendeel. De sterke prestatie van de rechtsback is een goede indicatie dat Meunier ver onder zijn waarde speelde in zijn eerste seizoen in de Bundesliga", stelt het voetbalmagazine.

Concentratieverlies

"Elke keer opnieuw stapelde hij het concentratieverlies en de fouten op waaruit tegendoelpunten vielen en bleef hij ook offensief onder de verwachtingen. In de terugronde stond hij slechts in drie wedstrijden als basisspeler op het veld."

Kicker besloot: "De hoop van Borussia Dortmund is nu dat de rechtsachter in zijn tweede seizoen zijn niveau van bij PSG en Club Brugge terugvindt. Meunier is erg zelfkritisch en piekerend. Misschien wel te veel."

Poll: Denk jij dat Meunier bij Borussia Dortmund opnieuw zijn oude niveau kan terugvinden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Denemarken  I  Finland

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024