Dury reageert zeer opvallend na zware nederlaag (en twee rode kaarten)

Dury reageert zeer opvallend na zware nederlaag (en twee rode kaarten)
Dinsdag 26 december 2017 - 21:30   I  

Arm Zulte Waregem... Alles wat kan tegenvallen valt daadwerkelijk tegen. Er is niemand die Francky Dury en Zulte Waregem dit toewenst. Ook vandaag weer kreeg het al vroeg in de wedstrijd een strafschop tegen en kreeg Walsh in diezelfde fase een rode kaart. Nog voor de rust viel Zulte Waregem zelfs met 9.

Na de wedstrijd zou je een furieuze Dury verwachten, maar dat was helemaal niet het geval. Dury was niet boos op zijn jongens, had geen kritiek op de scheidsrechter en zocht ook geen andere excuses. Een gelaten Dury ziet gewoon dat zijn ploeg ziek is momenteel.

 "De penalty na een kwartier was terecht, maar de rode kaart vond ik licht. En zo begin je weer met een 0-1-achterstand aan de match. Na de tweede rode kaart, terecht overigens, was het game over. Ik ben niet boos op mijn spelers, dat is zinloos in deze situatie. Het zou heel flauw zijn om de spelers zo het jaareinde in te sturen. Ik heb mijn spelersgroep een goed einde van het jaar gewenst. Ik merk dat iedereen ermee zit", aldus Dury volgens Sporza.

Poll: Denkt u dat Dury dit nog kan rechttrekken?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem  I   Charleroi

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024