'Déze outsider kan verrassend Gouden Schoen wegkapen voor neus favorieten'

'Déze outsider kan verrassend Gouden Schoen wegkapen voor neus favorieten'
Dinsdag 11 januari 2022 - 17:00   I   door Redactie

Woensdag is het van dat: dan weten we wie Lior Refaelov opvolgt als winnaar van de Gouden Schoen 2021. En daarvoor zijn er dit jaar meerdere favorieten.

Bij kampioen Club Brugge natuurlijk met op kop Hans Vanaken, Charles De Ketelaere en Noa Lang. En ook bekerwinnaar KRC Genk levert met Paul Onuachu en Yunya Ito enkele serieuze kanshebbers af.

Er zijn natuurlijk altijd nog de outsiders die er dan bijkomen. Zoals een Tarik Tissoudali (AA Gent) en Sergio Gómez (Anderlecht). Maar RTBF schuift met... Lior Refaelov nog een verrassende naam naar voor.

Als de Israëliër zichzelf zou opvolgen zou dat toch een stunt zijn. Zeker gezien het feit dat hij vorig seizoen door zijn uitgelekte transfer naar Anderlecht niet meer mocht spelen bij Antwerp. Maar in de geschiedenis van de Gouden Schoen zijn nog wel eens gekke dingen gebeurd. Afwachten maar.

Poll: Denk je dat Refaelov kans maakt op zichzelf op te volgen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024