Déze vier supertalenten moeten Anderlecht opnieuw naar de top loodsen

Déze vier supertalenten moeten Anderlecht opnieuw naar de top loodsen
Zondag 09 mei 2021 - 18:30   I   door Redactie

De titel mogen ze bij Anderlecht nu wel definitief vergeten dit seizoen, maar in de komende jaren wil paars-wit opnieuw de nummer één-positie van Club Brugge bestormen.

En omdat het financieel nog altijd zware tijden zijn, is er maar één manier om dat te doen. "Als Anderlecht weer aan de top komt, zal dat in de eerste plaats te danken zijn aan de Academy op Neerpede", benadrukt sportief directeur Peter Verbeke in De Morgen.

"Wat hier rondloopt aan talent, is ongezien. Brussel en omgeving, dat zijn de Parijse banlieues in het klein. Vincent gaat nu weer vier jonge gasten met de A-kern laten meetrainen."

"We hebben al zoveel jeugd in de ploeg met Sambi Lokonga, Killian Sardella, Francis Amuzu, Anouar El Hadj. En dan heb je Kristian Arnstad (17), Mario Stroeykens (16), Zeno Debast (17) en Bart Verbruggen die er nog aan komen." 

Verbruggen

En Verbeke zegt niet zomaar iets. Want Bart Verbruggen is ook amper 18, maar bewijst in doel dat hij het vertrouwen waard is. Van de andere drie namen wordt bij paars-wit niets minder verwacht. Zij moeten in de komende seizoenen mee voor de aansluiting met de top zorgen.

Poll: Van welke speler zullen naast Verbruggen het eerst mooie dingen zien?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024