Eden Hazard schept duidelijkheid over transfer naar Jupiler Pro League

Eden Hazard schept duidelijkheid over transfer naar Jupiler Pro League
Zaterdag 12 juni 2021 - 11:00   I   door Redactie

Eden Hazard (30) bouwde tot dusver al een hele mooie carrière uit. Via Lille en Chelsea baande onze landgenoot zich een weg naar zijn droomclub Real Madrid. In de Belgische competitie speelde Hazard nooit.

Hazard is één van de Rode Duivels die nooit in de Jupiler Pro League heeft gespeeld. Zoals het er nu naar uitziet, komt daar geen verandering meer in. In Het Nieuwsblad laat Hazard uitschijnen dat hij weinig voelt voor een overstap naar België. Op zijn 35ste komen uitbollen in de Jupiler Pro League is niet aan de orde.

“Alle respect voor Vincent Kompany. Hij tilde het Belgisch voetbal naar een hoger niveau, maar ik zie mezelf niet in de Belgische competitie voetballen", is Hazard duidelijk. "Ik woon al jaren met mijn familie in het buitenland: zeven jaar in Londen en straks hopelijk vijf jaar in Madrid."

Relaxed

"Terugkeren met het hele gezin lijkt me gecompliceerd", verduidelijkt Hazard. "Na mijn carrière ga ik misschien op een afgelegen plaatsje wonen. Relaxed. Maar geloof me: ik heb nog vijf, zes mooie voetbaljaren voor mij.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024