'Enkel op die voorwaarde is Leko volgend seizoen nog trainer van Club Brugge'

'Enkel op die voorwaarde is Leko volgend seizoen nog trainer van Club Brugge'
Donderdag 21 maart 2019 - 09:00   I   door Redactie

De toekomst van Ivan Leko als trainer van Club Brugge heeft een tijdje aan een zijden draadje gehangen. En mogelijk is dat nu nog steeds het geval. Het bestuur van blauw-zwart zou immers twijfelen aan een verdere samenwerking met Leko.

Leko is straks einde contract bij Club Brugge en wacht nog steeds op een verlenging van zijn overeenkomst. In zijn tweede jaar als trainer van blauw-zwart maakte de Kroaat heel wat mee. De resultaten vielen tegen, er waren strubbelingen met enkele sterkhouders en op de koop toe was er ook die vervelende affaire Propere Handen.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat er toch nog een waterkans dat Leko ook volgend seizoen nog aan het roer staat in het Jan Breydelstadion. De krant schrijft dat de Kroaat zou mogen aanblijven als hij Club minstens naar de tweede plaats in het klassement weet te leiden.

De kaarten liggen niet slecht

"De tweede plaats is het absolute minimum. Is misschien wel (onuitgesproken, binnenskamers…) een voorwaarde opdat Ivan Leko volgend seizoen nog steeds coach is van Club Brugge. De kaarten liggen niet slecht, maar in elk geval minder goed dan vorig jaar", klinkt het in de krant.

Poll: Moet Leko trainer van Club Brugge blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024