Enorme verdeeldheid, vertrekt Marc Coucke bij Anderlecht?

Enorme verdeeldheid, vertrekt Marc Coucke bij Anderlecht?
Zaterdag 06 maart 2021 - 07:00   I   door Redactie

Sinds Marc Coucke eind 2017 besliste om RSC Anderlecht over te nemen, heeft hij niet veel plezier meer beleefd aan het voetbal. Met paars-wit gaat het al een hele poos niet goed en dat heeft Coucke al mogen horen en voelen.

Met de regelmaat van de klok ligt Coucke onder vuur of krijgt hij een storm aan kritiek over zich heen. Er wordt de zakenman verweten dat hij mede verantwoordelijk is voor de neergang van Anderlecht.

Twijfels

Een groot deel van de RSCA-supporters heeft het gehad met Coucke als eigenaar en wil hem dan ook liefst zo snel mogelijk zien vertrekken. Maar er is en blijft onenigheid tussen de fans van Anderlecht. Zo is er ook een deel dat wél nog gelooft in Coucke zijn plan.

Uit een poll op onze website komt dat ook goed tot uiting. Op de vraag of Coucke moet verdwijnen bij Anderlecht, antwoordde 50% “Ja” en 50% “Neen”. Perfect in evenwicht, maar tegelijkertijd dus goed voor flink wat disharmonie bij de achterban van paars-wit.

Destabiliseren

Er werd al meermaals gefluisterd dat Coucke van plan is om Anderlecht opnieuw te verkopen, maar zelf sprak hij dat dan weer tegen. Coucke denkt dat tegenstanders en kandidaat-kopers hem proberen te destabiliseren door die geruchten te verspreiden. 

Wat er ook van aan is, het verandert niets aan de moeilijke situatie van de club. Of Coucke straks langs een achterpoortje vertrekt bij Anderlecht of blijft tot paars-wit opnieuw met successen aanknoopt, weet enkel hij zelf.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024