Erg onverwachte transfer in de maak: ‘Kompany is een buitenkansje voor ons’

Erg onverwachte transfer in de maak: ‘Kompany is een buitenkansje voor ons’
Zaterdag 15 december 2018 - 12:47   I  

De transferperiode nadert met rasse schreden en ook FC Barcelona wil zich maar wat graag versterken. Het bestuur van de Catalaanse topclub zou zelfs zijn oog laten vallen hebben op een Rode Duivel.

Enkele dagen geleden bracht The Sun Vincent Kompany nog in verband met een verhuis naar Barcelona. De Rode Duivel, na afloop van dit seizoen einde contract bij Manchester City, zou hoog op het verlanglijstje van Barça staan.

De interesse blijkt ook écht serieus te zijn. Spaanse media melden dat het Barcelona menens is om Kompany aan de haak te slaan. Als Manchester City in de komende weken geen actie onderneemt en zijn aanvoerder een nieuw contract voorschotelt, zal een delegatie van Barcelona in januari aankloppen bij Kompany.

Update 15/12 - 12:47

Kompany staat niet alleen op het verlanglijstje van Barcelona. Volgens Italiaanse media trekt ook AC Milan aan de mouw van de Rode Duivel. De Rossoneri zien Kompany als een enorme buitenkans, omdat hij komende zomer transfervrij is en nog niet heeft bijgetekend bij Manchester City.

Poll: Zou AC Milan een goede club zijn voor Kompany?

TAGS  I  Barcelona  I  Rode Duivels  I  Manchester City

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024