Forse kritiek op Anderlecht: "Waar is dat nu weer goed voor? Ze zouden geleerd moeten zijn"

Forse kritiek op Anderlecht:
Zondag 19 februari 2017 - 09:15   I   door Redactie

Anderlecht gaat een e-sporter in dienst nemen. Iemand die professioneel FIFA 17 gaat spelen. Hans Vandeweghe, columnist van De Morgen, vindt dat hoegenaamd geen goed idee.

"Een e-sporter in dienst nemen, waar is dat weer goed voor? Omdat andere topclubs dat ook doen? Anderlecht zou geleerd moeten zijn. Het begon ooit samen met andere Europese topclubs een competitie voor raceauto's, maar ook daar is niks van gekomen", aldus Vandeweghe.

"Schoenmaker, blijf bij uw leest. Anderlecht is een voetbalclub en voetbal is sport; gamen is dat niet. Laatste keer dat we checkten, had Anderlecht ook geen biljart- of bridgeafdeling. Biljarten en bridgen zijn ook moeilijk, net als gamen. Althans dat vermoed ik. Ik krijg persoonlijk al stress in level 2 van Tetris, dus ben ik de norm niet, maar niet alles wat stress geeft of moeilijk is, is daarom sport."

"Als Anderlecht dan toch geld te veel heeft, dat ze het aan de omliggende sportclubs schenken in de hoop dat nog meer mensen hun luie gat opheffen en gaan bewegen in plaats van spelletjes te promoten. Er zit een schietclub een beetje verder in de straat in Neerpede, en gamers moeten veel schieten, is dat geen idee?"

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024