'Francky Dury al twee keer ontslagen'

'Francky Dury al twee keer ontslagen'
Zondag 24 december 2017 - 08:35   I  

Zulte Waregem kon gisteren alweer niet winnen en zakt zo verder weg in het klassement. Na een 4 op 36 is Zulte Waregem van uitdager voor de titel gedegradeerd tot degradatiekandidaat.

In België zou een trainer met zo een resultaten al lang ontslagen zijn, dat weet ook Francky Dury, die toch aan het roer mag blijven bij Zulte Waregem. "Ik ben een winnaar en ik geef me niet zo snel gewonnen. Ik ga eerlijk zijn: met 4 op 36 kun je al twee keer ontslagen worden. Ik zit in een andere situatie, maar dat betekent niet dat ik er niet mee bezig ben."

Dury heeft wel nog een grote wens dit jaar. Een overwinning tegen Charleroi in de laatste wedstrijd van het jaar. Dan kunnen ze aan de Gaasbeek misschien terug naar boven kijken na het nieuwe jaar.

"Zulte Waregem en ik zijn het niet gewoon om in die rechterkolom te staan en dat geeft een oncomfortabel gevoel. Je kijkt naar beneden en er zijn maar tien matchen meer. Er moet toch ergens een kaarsje branden om Zulte Waregem er weer bovenop te helpen. Dat we zo snel mogelijk weer ons ritme vinden", aldus Dury volgens Sporza.

Poll: Is Dury nog steeds de geschikte man?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024