Frank Raes heeft serieuze waarschuwing voor Sa Pinto: "Pas maar op"

Frank Raes heeft serieuze waarschuwing voor Sa Pinto:
Vrijdag 16 maart 2018 - 20:49   I  

De spelers van Standard en RC Genk bereiden zich momenteel volop voor op de confrontatie van morgen. Dan nemen beide ploegen het tegen elkaar op in de Beker van België. Beide ploegen kunnen dan ook hun seizoen nu al bijzonder veel glans geven. En dan moet play-off 1 nog beginnen. Een spannende strijd wordt het morgen zeker.

Dat weet ook Frank Raes, die al jarenlang het bekervoetbal op de voet volgt. Hij ziet twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn en weet dan ook dat beide ploegen elkaar in evenwicht zullen houden morgen. Een eenvoudige wedstrijd wordt het dus voor zowel Standard als Racing Genk niet.

Volgens Raes is Standard wel lichtjes favoriet, maar toch heeft hij een waarschuwing voor de Portugees. Standard verliest de finale maar beter niet, want volgens Raes zal Sa Pinto dan krediet verliezen. "Succes en falen liggen bij Sa Pinto heel dicht bij elkaar. Vorige week scheelde het tegen Oostende maar een haartje, of Standard had play-off 1 gemist. Dat ene doelpuntje heeft de Portugees gered, al kan een verlies in de bekerfinale hem wel altijd nog de kop kosten."

Straffe prestatie

Over Sa Pinto is dit seizoen al heel wat gezegd en geschreven. Toch is Raes onder indruk van de trainer. De Portugees heeft met Standard een straffe reeks neergezet en dat verdient respect. Iedereen lijkt de vurige coach dus misschien wel onderschat te hebben.

"Hij is misschien wel een betere trainer dan iedereen in het begin van het seizoen dacht. Langs de andere kant kan hij wel op een goede kern rekenen die zich al zeer weerbaar heeft getoond, ook al hadden ze daar telkens een trigger voor nodig. Standard is de ploeg die al het meeste punten vergaarde (25) na een achterstand. Dat is straf."

Poll: Denkt u dat Sa Pinto moet vrezen voor zijn job als hij morgen niet wint?

TAGS  I  Standard  I   RC Genk  I   Sa Pinto

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024