Gebruikt Club Brugge Refaelov als pasmunt voor deze straffe transfer?

Gebruikt Club Brugge Refaelov als pasmunt voor deze straffe transfer?
Zondag 31 december 2017 - 08:45   I  

Club Brugge heeft dit seizoen de schaapjes al op het droge en kan daarom nu al voorbereidingen treffen voor volgend seizoen. Daarvoor lieten ze in Brugge hun oog vallen op twee spelers van Antwerp, Borges en Rodrigues.

Ook AA Gent heeft Ivo Rodrigues op de radar staan en de interesse zou ook zeer concreet zijn. Zowel Borges als Rodrigues worden geleend door Antwerp waardoor de dossiers iets moeilijker zijn. Er moet een akkoord bereikt worden met twee clubs in plaats van met één.

Club heeft wel nog een joker om te gebruiken. Zo is Refaelov dit seizoen speler op overschot geworden en mag de creatieve speler ook vertrekken. Club laat hem trouwens zelf de keuze wat hij met zijn toekomst wil doen. In het verleden heeft Refaelov wel aangegeven dat hij en zijn vrouw, Gal, bijzonder gelukkig zijn in Brugge. En verlengd verblijf in België zou dus mogelijk zijn.

Club zou dus Refaelov kunnen gebruiken om de transfers van Rodgrigues en/of Borges te regelen. Refaelov kan in België blijven voetballen op een zeer hoog niveau en zou zelfs niet hoeven te verhuizen. Ook een terugkeer naar zijn geboorteland is nog steeds mogelijk, zeker nu Club ook de vraagprijs van 2 miljoen heeft laten zakken.

Poll: Denkt u dat Refaelov in België blijft?

TAGS  I  Antwerp  I   Club Brugge  I   Borges  I   Rodrigues  I   Refaelov

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024