Genks bestuur bezorgt John Van den Brom schrik van zijn leven

Genks bestuur bezorgt John Van den Brom schrik van zijn leven
Maandag 22 februari 2021 - 17:15   I   door Redactie

Wist u dat de C in KRC Genk tegenwoordig voor Crisis staat. Het zou een flauw mopje kunnen zijn, maar voor John van den Brom is het helaas de akelige waarheid. Het einde is nabij.

Het goede nieuws is dat de Nederlander nog altijd trainer is van KRC Genk. Het slechte nieuws dat dat elk moment kan veranderen. Want het Nederlandse Veronica Inside meldt nu dat nu dat het clubbestuur maandagmiddag vergadert over het aanblijven van Van den Brom. 

En dat had de Nederlandse trainer helemaal niet zien aankomen. Want ondanks de slechte resultaten was er hem volgens Het Laatste Nieuws in een crisismeeting vorige week gezegd dat het treffen met Beerschot niet beslissend zou zijn. En dat vooral de nadruk werd gelegd op hoe de ploeg zich zou profileren en minder op het resultaat.

Charleroi

Vermits Genk ondanks het 1-2-verlies een behoorlijke partij speelde tegen Beerschot, leek Van den Brom normaal gezien dus op post te blijven. Maar het nieuws van Veronica Inside lijkt erop te wijzen dat het bestuur de match van komende vrijdag tegen Charleroi niet eens wil afwachten.

Poll: Zal Van den Brom nog trainer zijn voor de match op Charleroi?

TAGS  I  KRC Genk  I  Beerschot  I  Charleroi

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024