Gooit Clement het plots over een heel andere boeg bij RC Genk?

Gooit Clement het plots over een heel andere boeg bij RC Genk?
Maandag 15 januari 2018 - 14:47   I  

Morgen mag Clement zijn 2018 officieel op gang trappen tegen KV Oostende, een wedstrijd die door het stormweer werd verschoven. De nieuwe coach van RC Genk heeft ook zijn selectie bekendgemaakt voor morgen.

Clement neemt naast de gevestigde waarden ook heel wat jong talent mee. Clement is een trainer die graag jonge jongens brengt en door de goede jeugdopleiding van Racing Genk kan dat binnenkort misschien prachtige resultaten opleveren. Normaal gezien ging hij tegen KVO vorige keer op onderstaande manier spelen.

Jonge Genkies

Clement heeft op stage echter tal van zaken geprobeerd en heeft ook met bijvoorbeeld Vanzeir in de spits gespeeld. De jonge speler zit nu ook in de selectie voor de wedstrijden van morgen. Het zou best eens kunnen dat Clement in de terugronde wat jonge Genkies zal brengen. iets waar hij ook punten mee zal scoren bij het thuispubliek.

Selectie: Vukovic, Brabec, Nastic, Wouters, Khammas, Dewaest, Zhegrova, Ingvartsen, Colley, Vanzeir, Malinovskyi, Buffel, Sabak, Schrijvers, Pozuelo, Benson, Jackers, Maehle, Zebli, Coucke

Poll: Krijgt het jong geweld hun kans bij Clement?

TAGS  I  Clement  I   RC Genk  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024