Grote baas van Monaco en Cercle is duidelijk over toekomst Vercauteren

Grote baas van Monaco en Cercle is duidelijk over toekomst Vercauteren
Vrijdag 23 maart 2018 - 09:25   I  

Frank Vercauteren leidde Cercle Brugge onlangs naar promotie, maar het is vooralsnog niet duidelijk of de succestrainer ook volgend seizoen nog trainer in het Jan Breydelstadion zal zijn. Vadim Vasilyev, de sterke man bij AS Monaco én Cercle Brugge, geeft alvast een update over de situatie.

"We hebben nog niet samengezeten. We hebben de tijd om rustig te praten en te kijken wat iedereen wil", zegt Vasilyev in Het Nieuwsblad. Een tijdje geleden raakte al bekend dat zowel Cercle Brugge als Monaco graag zou hebben dat Vercauteren ook volgend seizoen nog trainer is.

Vercauteren is alle aandacht beu

Al zou Vercauteren zelf dan weer problemen hebben met het feit dat de media er in de Jupiler Pro League érg kort op zit. De ervaren trainer is de interviews en alle aandacht stilaan beu en wil liever in de luwte werken. Al hoeft dat volgens Vasilyev geen struikelblok te vormen.

“Ieder heeft zijn persoonlijkheid en die respecteren we", zegt de sterke man van Monaco en Cercle. "Mocht dat een eis zijn, dan is dat geen probleem. Mediatisering van ons project is niet onze prioriteit.”

"Vercauteren heeft topwerk geleverd"

Dat Vasilyev Vercauteren hoog heeft zitten als trainer én als mens, is wel duidelijk. Het was ook hij die onze landgenoot in oktober aanstelde als opvolger van José Riga. “Er werd wel goed gewerkt, maar we voelden: als we willen stijgen, moeten we die wissel doorvoeren. Ik heb Frank Vercauteren ontmoet en ik voelde dat hij de juiste coach voor dit project is. We kregen gelijk. Hij heeft topwerk afgeleverd. Ik bedank hem, zijn ploeg, zijn staf, iedereen bij Cercle.”

Poll: Zal Vercauteren trainer van Cercle Brugge blijven?

TAGS  I  Vercauteren  I   Cercle Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024