Grote naam kondigt afscheid aan bij Gent: "Moet aan mezelf denken"

Grote naam kondigt afscheid aan bij Gent:
Dinsdag 26 december 2017 - 07:15   I   door Redactie

Danijel Milicevic denkt luidop aan een vertrek bij AA Gent. De 31-jarige middenvelder is geen onbetwiste titularis meer bij de Buffalo's.

"Gent heeft me geadopteerd - 't is met voorsprong de mooiste stad van België, mijn tweede thuis. Maar ik moet ook aan mezelf denken. Ik word in januari 32. Misschien is de tijd rijp voor een nieuwe stap. (denkt) Kijk, toen ik aan het seizoen begon, ging ik ervan uit dat ik zeker tot de zomer ging blijven. Toch na het gesprek met Hein (Vanhaezebrouck, red.). Hij benadrukte dat hij nog op me rekende. 'Je bent belangrijk voor ons. Ook voor de rol als nummer 8', klonk het. Oké, de voorbije jaren zette hij me regelmatig eens op de bank, maar nooit zeven competitiewedstrijden na elkaar zoals nu onder Yves (Vanderhaeghe, red.)", zucht Milicevic in Het Laatste Nieuws. 

"Deze situatie is nieuw voor mij", vervolgt Milicevic. "Voorlopig ga ik er wel nog goed mee om. (lachje) Maar was ik nu 20, 22 of 24 jaar geweest, dan zou ik ongeduldig rondlopen. Of boos, want ik moet het vaak doen met - wat is het? - vijftien minuten, zoals tegen Charleroi. De voorbije vier jaar heb ik nooit gedacht aan een transfer. We werden we kampioen - je moet zot zijn om dan te vertrekken, met de Champions League in het vooruitzicht. A once in a lifetime-ervaring. Net zoals die Europa League-campagne, met de kwalificatie op Wembley. Fantastisch. Zeker als je ziet dat Tottenham daar dit jaar in de Champions League tegen Real Madrid en Dortmund won."

Buitenland

"AA Gent staat weer in de top 6 en dat is het allerbelangrijkste. Maar dat ik intussen over mijn toekomst nadenk, lijkt me logisch. Ik wil namelijk nog elke week spelen. (overtuigd) Ik voel me nog te jong om de komende drie jaar op de bank te zitten, niets te doen en telkens tien minuten in te vallen. Ik kan een ploeg iets bijbrengen. Naar elke aanbieding die er komt, ga ik luisteren - kiezen voor de eerste, de beste ploeg zal ik niet doen. Het zou wel leuk zijn mocht ik naar een ander land en een andere cultuur kunnen vertrekken. "

Poll: Moet Gent Milicevic proberen te houden?

TAGS  I  Milicevic  I   AA Gent

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024