Grote problemen tussen Zulte Waregem en Francky Dury

Grote problemen tussen Zulte Waregem en Francky Dury
Maandag 21 september 2020 - 14:00   I   door Redactie

Volgens Peter Vandenbempt wekt Francky Dury wrevel op bij een deel van het bestuur van Zulte Waregem. Hij heeft het over een "wurgcontract".

Zulte Waregem verloor het afgelopen weekend met 0-6 van Club Brugge. "Die spanning die daar nu al zo'n tweetal jaar hangt tussen aan de ene kant Francky Dury en een deel van het bestuur - onderling wantrouwen, beschuldigende vingers die naar elkaar wijzen over de sportieve malaise - dat helpt natuurlijk allemaal niet", zegt Vandenbempt aan Sporza.

"Die zeer bijzondere situatie waarbij de trainer nog een paar jaar vast gebetonneerd zit op zijn stoel door dat wurgcontract, dat wekt ook wrevel op. Ze hebben nu al een aantal andere assistenten opgedrongen, maar als de club ondanks dat dramatische parcours van de voorbije 10 maanden wil vasthouden aan de coach dan moet dat zijn wegens zijn onmiskenbare kwaliteiten."

"Ook voor zijn grote verdiensten voor de club en het onwrikbare geloof dat hij de oplossing heeft voor dit Zulte Waregem. En niet omdat de club een ontslag niet kan betalen. Dus de vraag is: welk van de twee is het?"

Poll: Vind jij dat Dury ontslagen moet worden?

TAGS  I  Zulte Waregem

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024