Haalt Anderlecht nieuwe spits van 30 miljoen euro?

Haalt Anderlecht nieuwe spits van 30 miljoen euro?
Zaterdag 23 december 2017 - 07:07   I   door Redactie

Volgens Jan Mulder moet Marc Coucke meteen een echte topspits gaan halen bij Anderlecht. Dat zegt hij in zijn column in Het Laatste Nieuws.

"Maak nog eens tachtig miljoen vrij. Waarvoor dit bedrag? Klasse. Er is een nijpend gebrek aan. Als je Anderlecht mee wilt laten doen in de doorgedraaide mallemolen van het topvoetbal, kost een centrumspits die niet na drie weken met Teo, Beric en Harbaoui naar de kleedkamer van de beloften hoeft te worden gedegradeerd, twintig à dertig miljoen. Zo'n diepe spits is dringend nodig", stelt Mulder.

"De soliede verdediger schat ik op vijftien miljoen, een buitenspeler, die Anderlecht zich ook wenst, evenzoveel. Alles bij elkaar hebben we dan ongeveer zestig, zeventig miljoen besteed."

"Een tip die me nu te binnen schiet: koop alle Kluiverts op. Justin speelt bij Ajax de sterren van de hemel en is geknipt voor het Astridpark. De jongste, Shane Kluivert, is tien jaar en naar het schijnt de beste. Hij speelt bij FC Barcelona, heeft 170.000 volgers op Instagram en in het voorjaar komt er een kookboek van hem uit: Koken met Shane. Nu al zesde druk. We zitten dan op plusminus honderd miljoen aan uitgaven en komen in de buurt van een club met ambitie."

Poll: Heeft Anderlecht een spits met dat prijskaartje nodig?

TAGS  I  Mulder  I   Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024