Hans Vanaken benoemt hét grote probleem van Anderlecht

Hans Vanaken benoemt hét grote probleem van Anderlecht
Maandag 23 september 2019 - 14:30   I   door Redactie

Club Brugge veegde zondagavond de vloer aan met RSC Anderlecht. Het werd, door een uitstekende Hendrik Van Crombrugge, 'maar' 2-1. Dat de score hoger had kunnen oplopen zag ook Hans Vanaken.

“Het had nog meer kunnen zijn, maar we moeten blij zijn", aldus Vanaken in Het Laatste Nieuws. "Vooral ook met de manier waarop. We waren écht dominant. Soms hadden we wat moeite met de pressing, maar zij zijn tot niet heel veel kansen gekomen."

"De eerste goal kwam er na één diepe bal. Ik heb geen idee of het een misverstand was tussen Mignolet en Deli. De bal komt daarna in de voeten van Nacer. Dat was vervelend", geeft de aanvallende middenvelder toe.

"Anderlecht had het moeilijk met onze pressing"

“Maar daarna reageerden we goed. Dat gaf vertrouwen. De supporters kropen erachter en Anderlecht kreeg het moeilijk met onze pressing en voetbal. Ook wij zien natuurlijk dat zij het moeilijk hebben om een resultaat te halen."

"Ze speelden goed voetbal in hun vorige matchen, maar zijn ook niet efficiënt", benoemt Vanaken ook nog hét grote probleem van Anderlecht. "Als dat gebeurt, dan komt het wel goed bij hen. Qua punten is het op dit moment iets te weinig bij hen. Ze moeten vertrouwen houden in hun spel.”

Poll: Denk jij dat Anderlecht zich in de komende weken gaat herpakken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024