Hans Vanaken zorgt voor paniek bij Club Brugge: "Dat is echt een probleem"

Hans Vanaken zorgt voor paniek bij Club Brugge:
Woensdag 22 januari 2020 - 14:30   I   door Redactie

Hans Vanaken mocht vorige week zijn twee opeenvolgende Gouden Schoen in ontvangst nemen. Niemand twijfelt tegenwoordig nog aan de kwaliteiten van Vanaken, die érg belangrijk is geworden bij Club Brugge.

Net doordat Vanaken zó belangrijk is geworden, zorgt hij ook voor paniek in de blauw-zwarte gelederen. Volgens gewezen trainer Hugo Broos zou het een drama zijn voor Club Brugge mocht Vanaken wegvallen.

In Het Laatste Nieuws analyseert Broos de impact van Vanaken en Ruud Vormer bij Club Brugge. "Vanaken vind ik de meest complete middenvelder: een spelmaker zonder veel balverlies, die goed voor doel komt, vaak scoort, een goeie eindpass heeft en ook nog eens goed verdedigt. Vanaken mag je toch bovenaan zetten."

"Dan heeft Club Brugge een probleem"

"Mocht Vormer een paar weken uitvallen, kan je dat nog opvangen. De dag dat Vanaken vijf weken uitvalt, heeft Brugge een probleem", benadrukt Broos. "Maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd. Hans speelt altijd", besluit hij.

Om zich voor te bereiden op een eventueel vertrek of een blessure van Vanaken, probeerde Club deze maand Razvan Marin los te weken bij Ajax. Daar slaagde het evenwel niet in. En dus heerst er op Jan Breydel toch wat paniek.

Poll: Denk jij dat Club Brugge in de problemen komt mocht Vanaken wegvallen?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024