Hein Vanhaezebrouck brengt Anderlecht zwaar in de problemen

Hein Vanhaezebrouck brengt Anderlecht zwaar in de problemen
Vrijdag 22 februari 2019 - 07:08   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck werd eind 2018 aan de kant geschoven bij RSC Anderlecht. Tot op vandaag is het ontslag van de West-Vlaamse oefenmeester evenwel nog niet volledig afgerond, zo blijkt.

"Anderlecht verzekerde ons vrijdag nog dat het de ontslagvergoeding van Hein Vanhaezebrouck - naar verluidt zo'n 1,5 miljoen euro - zal betalen, maar dat is nog niet gebeurd. Daarom diende Vanhaezebrouck zo'n tien dagen geleden een klacht in bij de licentiecommissie", schrijft Het Nieuwsblad.

"Zijn ontslag dateert al van 16 december. De ex-coach vindt het niet kunnen dat er nog altijd geen financiële regeling is en stapte naar de licentiecommissie wegens het niet nakomen van salarisverplichtingen. Het licentiedossier van elke profclub moest vorige vrijdag binnen zijn en dat soort conflicten is iets waar de commissie behoorlijk zwaar aan kan tillen."

Bayat

Dat Vanhaezebrouck actie onderneemt, is ook niet zo vreemd. Zijn makelaar is nog steeds... Mogi Bayat. "Voor paars-wit is deze situatie allesbehalve prettig, maar de Brusselaars blijven erbij dat ze alle verplichtingen zullen nakomen. Deze nieuwe ontwikkeling is ook niet zo verwonderlijk aangezien Vanhaezebrouck een klant is van Mogi Bayat, de gecontesteerde zaakwaarnemer die deze week bij ­Anderlecht ­beslag liet ­leggen op zijn tegoeden."

Poll: Vind jij deze actie van Vanhaezebrouck terecht?

TAGS  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024