Het zit diep bij Frank Raes: “Hij wil niet naar Extra Time komen”

Het zit diep bij Frank Raes: “Hij wil niet naar Extra Time komen”
Dinsdag 04 mei 2021 - 15:00   I   door Redactie

In tegenstelling tot enkele jaren geleden, zit er steeds minder vaak een centrale gast in Extra Time. Het voetbal is geëvolueerd en dat maakt dat spelers tegenwoordig zelfs weigeren om af te zakken naar een televisiestudio.

Zo heeft Extra Time-presentator nog eens duidelijk gemaakt dat het niet eenvoudig is om spelers te overtuigen. Zo slagen Raes en co er maar niet in om Ritchie De Laet te strikken.

"Toch chapeau"

"Antwerp is momenteel niet de meest aantrekkelijk voetballende ploeg, maar je zet ze moeilijk opzij. Met Ritchie De Laet als ultieme symbool. (lacht) Hij wil niet naar Extra Time komen, maar toch chapeau voor zijn prestaties", vertelt Raes bij Sporza.

Maandagavond, tijdens de uitzending van Extra Time, kwam Raes daar nog eens op terug. "De Laet... Hij wil dus niet naar Extra Time komen, hé", zuchtte Raes. Het is duidelijk: het zit diep bij de presentator.

Poll: Kijk jij graag naar Extra Time?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Extra Time

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024