"Hij is het enige lichtpuntje in de selectie van de Rode Duivels"

Vrijdag 16 maart 2018 - 21:45   I  

Roberto Martinez selecteerde vrijdagmiddag 28 spelers voor de vriendschappelijke interland tegen Saudi-Arabië op dinsdag 27 maart. Eén nieuwe naam maakt straks zijn opwachting in Tubeke: Anthony Limbombe. De smaakmaker van Club Brugge werd voor het eerst opgeroepen bij de Rode Duivels, en dat is zeer naar de zin van heel wat supporters.

"Dit is dik verdiend. De start van een mooie internationale carrière. In navolging van Meunier op rechts, is Limbombe de toekomstige vaste linkerflank van de Rode Duivels", "Limbombe is het enigse lichtpuntje in de selectie. Ik zou hem zeker eens laten invallen tegen Saudi-Arabië", "Limbombe! Eindelijk" en ga zo maar door...

Op de sociale media waren heel wat supporters van de Rode Duivels dik tevreden dat Limbombe werd geselecteerd door Roberto Martinez. De linkerflankspeler van Club Brugge is bezig aan het beste seizoen uit zijn carrière, en dat is ook de bondscoach opgevallen.

Limbombe mag zich nu bewijzen tussen wereldsterren als Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Vincent Kompany en Radja Nainggolan. Als hij zich staande houdt tussen de grote jongens, mag Limbombe met recht en reden dromen van een deelname aan het WK met de nationale ploeg.

Poll: Zal Limbombe meegaan naar het WK?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024