Iedereen in Premier League heeft over Leandro Trossard: "Echt te gek!" (VIDEO)

Iedereen in Premier League heeft over Leandro Trossard:
Zaterdag 01 oktober 2022 - 16:43   I   door Redactie

De hele discussie over wie er bij de Rode Duivels in de basis moet staan kan opnieuw losbarsten. En daar heeft Leandro Trossard zaterdag zelf voor gezorgd.

Want na amper achttien minuten had de flankaanvaller zijn club Brighton al op een 0-2-voorsprong gezet op het veld van Liverpool. Twee keer met een typische Trossard-actie en doelpunt. Dat Liverpool nog voor rust de aansluitingstreffer scoorde, deed niets af van de verdienste van de Rode Duivel.

De thuisploeg leek na rust de zaken helemaal recht te zetten toen het op 3-2 kwam, maar dat was buiten een fenomenale Trossard gerekend die met een hattrick eigenhandig nog een punt meegraaide voor zijn ploeg. Kijk en geniet mee zoals de fans die hem echt te gek vinden.

Poll: Vind je dat Trossard in de basis moet bij de Rode Duivels?