"Ik begrijp niet waarom ik bij Club Brugge geen kans krijg"

Donderdag 11 januari 2018 - 06:43   I   door Redactie

Antwerp huurt de jonge doelman Jens Teunckens (19) tot het einde van het seizoen van Club Brugge. Teunckens haalt in Het Nieuwsblad stevig uit naar Club.

“De keuze was snel duidelijk toen ik hoorde dat Antwerp interesse had”, zegt de belofteninternational in Het Nieuwsblad. “Het was tijd om een nieuwe omgeving te leren kennen. Zeker met mijn huidige situatie bij Club Brugge. Ik had niet echt het gevoel dat ik er mijn kans zou krijgen. Ik wil bij Antwerp voort werken aan mijn evolutie als keeper."

Een aankoopoptie is er niet. Teunckens keert in principe na dit seizoen dus terug naar Club. "Ik heb na dit seizoen nog altijd een contract bij Club Brugge. Ik blijf eigendom van hen, maar ik wil me eerst hier bewijzen. Ik hoop dat ze bij Club in me blijven geloven, maar eerlijk gezegd heb ik daar wel af en toe mijn twijfels bij gehad. Zeker dit seizoen. Maar het feit dat ze geen optie wilden opnemen in het contract, spreekt vertrouwen uit. Maar anderzijds begrijp ik niet waarom ze me dan niet de kans geven om me te bewijzen.”

Poll: Teunckens had in het verleden al meer speelkansen moeten krijgen bij Club...

TAGS  I  Teunckens  I   Club Brugge  I   Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024