Imke Courtois wordt afgemaakt, maar is duidelijk: “Mijn mening verandert niet”

Imke Courtois wordt afgemaakt, maar is duidelijk: “Mijn mening verandert niet”
Zondag 24 januari 2021 - 08:00   I   door Redactie

Imke Courtois sprak zich vorige week uit over de netelige kwestie Didier Lamkel Zé bij Royal Antwerp FC. De analiste maakte duidelijk dat ze het maar niets vindt dat de Antwerp-supporters hun eigen bestuur onder druk zetten en willen dat Lamkel Zé zo snel mogelijk vertrekt.

Courtois werd omwille van haar uitlatingen zwaar onder vuur genomen door de supporters van The Great Old. De gewezen Red Flame kreeg veel verwensingen naar het hoofd geslingerd. Ze werd onder meer een ‘kalf’ genoemd.

“Supporters zijn niet altijd even lief, hoewel ik een kalf nu toch wel schattig vind”, reageert Courtois in De Zondag. “Ach, polarisaties en het gebruik van social media voor het uitdragen van hun frustraties is iets van deze tijd."

Onruststoker

"Laten passeren en er vooral niet in meegaan. Mijn mening over Lamkel Zé verandert niet: geweldige voetballer, maar een onruststoker in een ploeg", besluit Courtois.

Poll: Vind jij Imke Courtois een goede analiste?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024