Is dit de échte reden waarom Clement niet voor AA Gent koos?

Is dit de échte reden waarom Clement niet voor AA Gent koos?
Vrijdag 15 december 2017 - 23:30   I  

Clement is hot in het Belgische trainerslandschap. Bij Waasland-Beveren levert hij geweldig werk en dat bracht hem op de radar van AA Gent. Clement ging toen niet in op de interesse van de Oost-Vlamingen.

Volgens Clement vond hij het toen ethisch onverantwoord om Waasland-Beveren toen al te verlaten. Enkele maanden later komt Racing Genk aan zijn deur kloppen. Deze keer heeft Clement blijkbaar wel oren naar een transfer.

Genk en Waasland-Beveren hebben al gesproken en Clement zelf heeft de deur op een kier gezet door te zeggen dat hij dit weekend nog op de bank zit bij Waasland-Beveren. Implicerend dat dit volgend weekend anders zou kunnen zijn.

Deze keer is het ethisch blijkbaar wel verantwoord. Nochtans zijn we slechts enkele weken verder. Het lijkt dan ook veel logischer dat Clement niet voor AA Gent koos omdat dit bij de supporters van Club Brugge veel gevoeliger ligt. AA Gent is namelijk de Vlaamse aartsvijand van Club en Clement zou zich met een overstap naar AA Gent absoluut niet populair gemaakt hebben bij de Club-fans. Het is dan ook een stille droom van Clement om ooit hoofdtrainer te worden van Club Brugge.

Poll: Denkt u dat Clement ooit trainer wordt van Club Brugge?

TAGS  I  AA Gent  I   RC Genk  I   Club Brugge  I   Clement

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024