"Je hebt arrogante spelers en dan heb je nog Kevin De Bruyne"

Dinsdag 16 januari 2018 - 14:53   I   door Redactie

De Portugese journalist Luis Mateus heeft een opvallende column van Kevin De Bruyne op Mais Futebol geplaatst. Daarin bejubelt hij de speler van Manchester City. Al lijkt het misschien op het eerste zicht niet helemaal zo.

"Je hebt arrogante spelers... en je hebt Kevin De Bruyne. Hij is een arrogante kerel, snobistisch zelfs. Hij kan over de schouder kijken met een blik van minachting. De Bruyne is zelfs arroganter dan de typische arrogante mensen."

"Deze man is niet meer de tengere speler van bij Chelsea. Hij is nu de baas over alles en iedereen. Hij trekt aan de touwtjes en staat niet toe dat ze hem in twijfel trekken."

"City is op zichzelf een autoritair team, hun voetbal een echte dictatuur. Het team bestaat uit vele miljoenen met elk hun eigen ego. De Bruyne is echter de man die regeert, hij moet altijd de bal hebben, hij moet de beslissingen nemen over de volgende stap."

"De Bruyne heeft zoveel klasse. Hij had die arrogantie nodig om nog groter te worden. Wie had gedacht dat die verlegen jongen met sproeten in staat zou zijn om zo'n grote, onaantastbare leider te worden?"

Poll: Vind jij Kevin gezond arrogant?

TAGS  I  De Bruyne  I   Manchester City

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024