Junior Edmilson spreekt zich uit over snelle terugkeer naar België

Junior Edmilson spreekt zich uit over snelle terugkeer naar België
Zaterdag 22 september 2018 - 07:17   I  

Junior Edmilson (24) ruilde deze zomer Standard in voor een avontuur in Qatar. Hij tekende er bij Al Duhail en verdient er bakken geld. Er was de voorbije weken al sprake van een snelle terugkeer naar België, maar dat sluit Edmilson voorlopig uit.

"De integratie verliep moeilijk in het begin. Je kent niemand, stapt een nieuwe wereld binnen. Maar nu loopt alles volgens plan", vertelt Edmilson in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Het helpt dat de trainer (de Tunesiër Nabil Maâloul, nvdr.) Frans spreekt én dat ik in een jonge ploeg speel. Het contact met mijn ploegmaats is goed."

"Weet je: ik ga niet zeggen dat ik me hier al honderd procent thuisvoel, maar ik ben wel aangepast aan de manier van leven. (mijmert) Ik snap niet goed dat er mensen zijn die kritiek hebben op mijn beslissing om hier te komen voetballen. Ik denk niet dat zij het voorstel van Al Duhail zelf zouden geweigerd hebben. Qatar is magnifique. Ik kom hier niets tekort."

"Wie zegt dat ik hier mijn carrière niet afsluit?"

Aan een terugkeer naar België - Anderlecht zou enorm geïnteresseerd zijn - denkt Edmilson naar eigen zeggen niet. "Of ik denk aan de toekomst? Neen. Ik voel me goed, ik ben hier zeer gelukkig. En tout cas, ik denk er zeker nog niet aan om terug te komen. Ik wil Qatar voorlopig niet verlaten. Wie zegt dat ik hier mijn carrière niet afsluit?"

 

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024