Juventus wint van Torino na discutabel doelpunt

Woensdag 03 januari 2018 - 22:35   I

Ook in Italië wordt er opnieuw gevoetbald. Zo nam Juventus het vanavond op tegen Torino voor de beker. Juventus won met 2-0, maar de videoref speelde wel een opvallende rol bij het tweede doelpunt.

Eén doelpunt in elke helft, meer had Juventus niet nodig om af te rekenen met Torino. Een volledig terechte overwinning, want Torino had eigenlijk weinig in de pap te brokken.

In de eerste helft scoorde Douglas Costa met een heerlijke knal. Hij nam de bal heerlijk op de linker en de bal verdween in de winkelhaak. Na de rust scoorde ook Mandzukic nog, al had dat doelpunt wel wat voeten in de aarde. Eerst werd het doelpunt nog afgekeurd voor een vermeende fout van Khedira, maar na een (trage) tussenkomst van de videoref werd het doelpunt wel goedgekeurd.

Juventus wint zo dus al bij al vrij eenvoudig? Juventus plaatst zich zo voor de volgende ronde ten koste van de stadsgenoot.

Poll: Wint Juventus volgens u de beker?