Kiest Bongonda volgende zomer voor deze Belgische topclub?

Kiest Bongonda volgende zomer voor deze Belgische topclub?
Woensdag 21 februari 2018 - 08:20   I  

Zulte Waregem huurt Theo Bongonda tot het einde van het seizoen van de Spaanse club Celta de Vigo. De fusieclub bemachtigde eveneens een aankoopoptie, maar de kans is groot dat die te hoog is.

Dus rest de vraag waar de 22-jarige Bongonda volgend seizoen zal spelen. Feit is dat de gewezen jeugdinternational tijdens de voorbije transferperiode ook op het verlanglijstje van enkele Belgische topclubs stond. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Het is dan ook niet uitgesloten dat die ploegen komende zomer een nieuwe poging ondernemen om Bongonda vast te leggen. Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk, AA Gent, Standard… Zij zouden toch niet op voorhand ‘neen’ zeggen tegen technisch vaardige winger?

Bongonda zelf kijkt nog even de kat uit de boom. Een terugkeer naar Spanje behoort eveneens tot de mogelijkheden. “Na dit seizoen blijf ik misschien hier (Zulte Waregem, nvdr.), maar een terugkeer naar Spanje zou ik niet afslaan”, klinkt het in de krant.

Poll: Kan Bongonda mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Bongonda  I   Zulte Waregem  I   Celta de Vigo  I   Trabzonspor  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   Standard  I   AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024