Knappe WAG van Carrasco verklapt transferplannen: "Dit gaat hij doen"

Knappe WAG van Carrasco verklapt transferplannen:
Zaterdag 12 januari 2019 - 18:04   I   door Redactie

Yannick Carrasco vertolkt een hoofdrol tijdens de huidige transfermercato. Het heeft er alle schijn van dat de Rode Duivel zijn Chinese club Dalian Yifang gaat inruilen voor een Europese club. Noémie Happart, de wederhelft van de winger, geeft nu meer prijs.

"Op dit moment speelt er heel wat", stak Noémie van wal bij de RTBF. "Tal van clubs zijn geïnteresseerd. Yannick heeft voorstellen gekregen van Engelse, Duitse, Italiaanse en Spaanse clubs. Er is wel nog niets getekend. Hij gaat erover nadenken. Dat is wat hij nu gaat doen."

Dat Carrasco en zijn vrouw terug naar Europa willen, is wél duidelijk. "Yannick voelt zich goed in China, maar het is andere cultuur. Sinds we weten dat er Europese interesse is, interesseert het ons uiteraard ook om terug te keren naar Europa. Dan zijn we dichter bij onze families."

Manchester United

"Dat Manchester United geïnteresseerd is? Ja, dat klopt", verklapt Happart nog. "Maar nogmaals: er is nog niets getekend", besluit ze. Naast Manchester United tonen ook Arsenal en AC Milan interesse.

Poll: Hoop jij dat Carrasco gauw weer in Europa speelt?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Dalian Yifang  I  Arsenal  I  AC Milan

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024