Kompany ergert Club Brugge-fans enorm: "Ik kan het niet anders verwoorden"

Kompany ergert Club Brugge-fans enorm:
Maandag 10 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht ontsnapte zaterdagavond ternauwernood aan een thuisnederlaag. Trainer Vincent Kompany kon bijgevolg opgelucht ademhalen. Woensdag volgt een duel tegen KRC Genk, de ploeg die Club Brugge klopte met 3-0.

"Genk is een titelkandidaat, ik kan het niet anders verwoorden", voert Kompany in Het Laatste Nieuws de druk op leider Club Brugge nog wat extra op. De fans van blauw-zwart zullen het maar niets vinden.

Al was Kompany naar eigen zeggen flink verrast van het resultaat in de Luminus Arena. "Ik had weliswaar verwacht dat ze de middelen hadden om Club te kloppen, maar 3-0... (blaast) Dat is wel heel veel, niet?", voegt de Anderlecht-coach er nog fijntjes aan toe.

'Believe'

Zelf probeert Anderlecht nog zo hoog mogelijk te eindigen. Na de 2-2 tegen Antwerp geven Kompany en co niet op. "In de vestiaire hangt elke week een vlag met daarop het woord 'Believe', en dat is niet zomaar", benadrukt Vince the Prince.

"Dat geloof staat los van de kwaliteit van het moment, die deze keer niet geweldig was. Je moet er gewoon altijd van overtuigd zijn dat je tot het laatste moment kan scoren. Het is een collectieve mindset."

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KRC Genk  I  Club Brugge

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024