Kompany laat Anderlecht vallen: "Is geen prioriteit meer"

Kompany laat Anderlecht vallen:
Woensdag 18 juli 2018 - 20:30   I   door Redactie

De kans dat Vincent Kompany nog terugkeert naar Anderlecht is zeer klein geworden. Dat zegt Albert Martens, die in het verleden trainer was van de verdediger en nu vriend is van de familie Kompany. Het hart van de Rode Duivel ligt nu in Manchester.

"Een paar jaar geleden was ik ervan overtuigd dat hij zou terugkeren bij Anderlecht. Roger Vanden Stock liet toen al uitschijnen dat hij Anderlecht zou verkopen en hij wilde de club bovenal aan iemand afstaan die hij kende. Met de nieuwe ontwikkelingen bij Anderlecht ben ik er niet meer zo zeker van dat we Kompany zullen terugzien. Om het cru te zeggen: Anderlecht behoort wellicht niet meer tot zijn prioriteiten", zegt Martens in Sport/Voetbalmagazine.

"Hij is intussen zo vergroeid met Manchester City dat hij na zijn voetbalcarrière misschien daar blijft plakken. Hij heeft zich geëngageerd bij City. Hij doet meer dan trainen en naar huis gaan. Hij heeft mij onlangs verbaasd met zijn uitgebreide kennis over de jeugd van City. Hij kent niet alleen de belofteploeg, maar ook de spelers die enkele categorieën lager spelen. Hij weet waar de talenten rondlopen en hij kent zelfs de spelers die City heeft uitgeleend aan NAC Breda. Daaruit blijkt dat hij echt begaan is met de club en de jeugd. De dag dat hij stopt zal hij in sneltempo ingewerkt zijn binnen de jeugdwerking."

Poll: Jammer voor RSCA?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024