'KRC Genk neemt Didillon over van Anderlecht en verkoopt hem meteen'

'KRC Genk neemt Didillon over van Anderlecht en verkoopt hem meteen'
Maandag 23 maart 2020 - 14:30   I   door Redactie

KRC Genk huurt Thomas Didillon tot het einde van het seizoen van RSC Anderlecht. Genk beschikt tevens over een aankoopoptie en die zal het wellicht lichten.

Of dat automatisch wil zeggen dat Didillon ook volgend seizoen in de Luminus Arena tussen de palen staat, is nog niet zeker. Genk speelt immers met de gedachte om Didillon meteen te verkopen.

Vukovic & Vandevoordt

Bij Genk zagen ze Didillon als een tussenoplossing. Vandevoordt en Coucke bleken nog te onervaren om al in de ploeg te staan, terwijl ervaren rot Vukovic aan het herstellen was. Naar volgend seizoen toe zou Genk vol willen inzetten op Vukovic en Vandevoordt, aangevuld met een andere jonge doelman. In dat scenario is er geen plaats voor Didillon, die het de voorbije maanden nochtans goed deed bij Genk.

Net daarom zou Genk overwegen om de aankoopoptie in de huurovereenkomst van Didillon toch te lichten. Genk moet iets meer dan 1 miljoen euro ophoesten om Didillon definitief aan te trekken. Dankzij de goede prestaties van de Fransman zou Genk Didillon meteen weer kunnen doorverkopen en winst maken. Opvallend, maar goed gezien van de Limburgers.

Poll: Waar zal Didillon volgend seizoen spelen volgens jou?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024