'KRC Genk wil Anderlecht een hak zetten en met uitblinker aan de haal gaan'

'KRC Genk wil Anderlecht een hak zetten en met uitblinker aan de haal gaan'
Maandag 10 mei 2021 - 22:00   I   door Redactie

Tijdens de play-offs bekampen ze elkaar al twee keer, maar ook op de transfermarkt zal het straks tot een confrontatie tussen KRC Genk en RSC Anderlecht komen. Beide ploegen azen immers op één en dezelfde speler.

Vorige vrijdag raakte al bekend dat Michael Frey op het verlanglijstje van Peter Verbeke staat. Bij Anderlecht zien ze in de 26-jarige Zwitser een uitstekende aanwinst met het oog op volgend seizoen. In een ideale wereld is Frey volgend seizoen de doublure van Lukas Nmecha.

Frey maakte dit seizoen twaalf doelpunten voor degradant Waasland-Beveren, maar is wel nog eigendom van Fenerbahçe. Het is daar dat Anderlecht ging aankloppen voor de aanvaller. Het krijgt echter concurrentie van KRC Genk. De Limburgers zouden RSCA willen aftroeven in dit dossier.

Dat Genk bij Frey is uitgekomen, is niet onlogisch. Door het nakende vertrek van topschutter Paul Onuachu is Dimitri De Condé op zoek naar een nieuwe spits. Als targetspits beantwoordt Frey aan het vooropgestelde profiel van Genk. Een streep door de rekening van Vincent Kompany. Hij zou de spits graag in Brussel zien tekenen.

1,4 miljoen

De marktwaarde van Frey bedraagt momenteel 1,4 miljoen euro. Met wat geluk is de Zwitser dus goedkoop op te pikken. Al zullen de onderhandelingen met Fenrebahçe dat natuurlijk moeten uitwijzen.

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Fenerbahçe

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024