KV Oostende helemaal leeggeplukt: Theate voor 8 miljoen naar déze club

KV Oostende helemaal leeggeplukt: Theate voor 8 miljoen naar déze club
Maandag 19 juli 2021 - 07:30   I   door Redactie

Het voorspellen van het verloop van de nieuwe competitie blijft ontzettend moeilijk, maar van één ding mag je zeker zijn: KV Oostende zal het kunststukje van vorig seizoen niét kunnen herhalen.

De kustploeg miste op een haar na play-off 1 en strandde uiteindelijk op een mooie vijfde plaats, maar zonder sterkhouders wordt een nieuwe uitschieter quasi onmogelijk. Na Hjulsager, Sakala en Bataille ziet KV Oostende immers nóg een steunpilaar vertrekken.

Want de 21-jarige Arthur Theate is op weg naar het Italiaanse Bologna, dat vorige winter al interesse toonde. Dat weet Het Nieuwsblad. "De kans is groot dat de belofteninternational er volgende zaterdag tegen Charleroi niet meer zal bijlopen."

KV Oostende zal voor de centrale verdediger die ook als linksachter uit de voeten kan maar liefst 8 miljoen euro vangen. Letterlijk een mooie transfersom, maar figuurlijk zal de ploeg een zware prijs betalen.

Hendry

Want zo schrijft de krant nog: "Zo ziet de kustploeg quasi alle sterkhouders vertrekken - ook Hendry wordt deze zomer zo goed als zeker nog verkocht - zonder dat er op dit moment vervangers zijn aangetrokken."

Poll: Denk jij dat KV Oostende even goed zal kunnen doen als vorig seizoen?

TAGS  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Bologna

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024