KVK heeft wel veel vertrouwen in De Boeck en laat dat op deze manier merken

KVK heeft wel veel vertrouwen in De Boeck en laat dat op deze manier merken
Donderdag 22 maart 2018 - 19:52   I  

Glen De Boeck leverde dit seizoen prima werk bij KV Kortrijk. Sinds de Belgische oefenmeester het roer overnam van zijn Griekse voorganger Yannis Anastasiou, fleurde KVK helemaal op. Maar toch stond er een groot vraagteken achter een verdere samenwerking tussen De Boeck en Kortrijk.

De Boeck zette, toen hij in het Guldensporenstadion aan de slag ging, zijn handtekening onder een overeenkomst tot het einde van het seizoen. De voorbije weken zat de trainer al meermaals rond de tafel met het bestuur van Kortrijk, maar het water tussen beide partijen is en blijft diep. Woensdag werd er eindelijk witte rook verwacht, maar een akkoord laat nog steeds op zich wachten. Het financiële plaatje zou niet kloppen, waardoor een beslissing uit bleef.

Dan toch witte rook

Vandaag kwam er dan toch witte rook. KV Kortrijk en Glen De Boeck hebben uiteindelijk toch een akkoord gevonden en de trainer zette zijn handtekening onder een contract. De Boeck tekende een nieuw contract bij de West-Vlaamse club en zal dus volgend seizoen de lijnen uittekenen bij KVK, tot grote vreugde van de fans.

Veel vertrouwen

KV Kortrijk wou koste wat het kost De Boeck overtuigen om te tekenen in Kortrijk. Die was eerder voorzichtig, want hij wou naast een financiële inspanning ook wat voorwaarden wat betreft het sportieve beleid. Dat KVK veel vertrouwen heeft in De Boeck mag duidelijk. Hij tekende een contract van onbepaalde duur. Als is dat in het voetbal uiteraard relatief.

Poll: Is De Boeck de geschikte trainer voor KVK?

TAGS  I  KV Kortrijk  I   De Boeck

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024