Lang al direct weg bij Club Brugge? "Dit heeft hij beslist over zijn toekomst"

Lang al direct weg bij Club Brugge?
Donderdag 06 mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

Noa Lang (21) is gegeerd wild op de transfermarkt. De Nederlander heeft zich tijdens de voorbije maanden in de kijker gespeeld. Het zou hem reeds in de zomer een toptransfer naar een grote competitie kunnen opleveren.

Een tijdje geleden was er sprake van AC Milan en ondertussen is ook Leeds United geïnteresseerd. Trainer Marcelo Bielsa wil Lang dolgraag naar The Whites halen. Bij Club Brugge zijn ze als de dood voor een snel vertrek van hun goudhaantje.

Trainer Philippe Clement greep alvast in. Hij had al een goed gesprek met Lang over zijn toekomst. “Niet zo lang geleden heb ik met hem gebabbeld. Toen heb ik hem één ding gezegd: denk pas na het seizoen over je toekomst. En hij heeft mij bevestigd dat dat ook zijn plan is”, aldus Clement bij Het Nieuwsblad.

“Noa zegt zelf dat het de eerste keer is in zijn carrière dat hij zo veel wedstrijden op één seizoen speelt, en dat kort na elkaar. Daarom heeft hij al z’n energie nu op het veld nodig", benadrukt Clement nog.

Zo snel mogelijk naar de top

"Eerst kampioen spelen met Club, daarna nadenken: ik vind dat een heel volwassen houden voor zo’n jonge kerel”, besloot Clement. Dat Lang ambitieus is, weet iedereen. Eerder raakte al bekend dat de ex-speler van Ajax liefst zo snel mogelijk naar de top wil. Benieuwd wat hij straks zal beslissen.

Poll: Denk jij dat Noa Lang bij Club Brugge gaat blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Leeds United

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024