Leekens met schaamrood op de wangen bij Hongarije

Vrijdag 23 maart 2018 - 21:59   I   door Redactie

Georges Leekens heeft nog niet echt zieltjes kunnen winnen in Hongarije. De bondscoach van de Hongaren leed een wel zeer pijnlijke nederlaag tegen het bescheiden Kazachstan. Voor een goed begrip: Hongarije heeft zich niet geplaatst voor het WK.

De Hongaren, 50ste op de wereldranglijst, gingen tijdens een oefeninterland in de  Groupama Arena in Boedapest tegen Kazachstan (136ste op de FIFA-ranking) met 2-3 onderuit.

Al na tien minuten stond Hongarije 0-2 achter. In de 21ste minuut scoorde Szakai de aansluitingstreffer. Toch ging Hongarije nog met een 1-3-achterstand de rust in. Invaller Nemeth scoorde halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer, maar verder kwam de ploeg van Leekens niet.

Poll: Denk jij dat Leekens zal slagen als bondscoach van Hongarije?