Liverpool vindt akkoord met AS Roma en breekt record voor doelman Alisson

Liverpool vindt akkoord met AS Roma en breekt record voor doelman Alisson
Woensdag 18 juli 2018 - 13:10   I  

Liverpool verloor vorig seizoen het vertrouwen in haar doelmannen Simon Mignolet en Loris Karius. Het werd dan ook snel duidelijk dat een nieuwe doelman een topprioriteit zou worden deze zomer. De gedroomde doelman hebben ze in Liverpool zo goed als beet.

Zo weet BBC dat Liverpool en AS Roma een akkoord hebben bereikt over de transfer van de Braziliaanse doelman. Liverpool legt zo'n 75 miljoen euro op tafel en daarmee breken de Reds het record voor een doelman in de Premier League. Dat vorige record stond op naam van die andere Braziliaanse topkeeper, Ederson. Manchester City betaalde toen 40 miljoen euro aan Benfica. Alisson wordt ook de duurste doelman ooit, want Liverpool betaalde meer dan de 53 miljoen euro dat Juventus in 2001 betaalde voor Gianluigi Buffon aan Parma.

De transfer zelf is wel nog niet helemaal rond. Want enkele details moeten nog besproken worden en ook Alisson en Liverpool moeten er onderling nog uitgeraken. Dat zou normaal gezien geen probleem mogen vormen, waardoor de transfer in de komende dagen officieel bekendgemaakt zal worden.

Poll: Is hij zoveel geld waard?

TAGS  I  Liverpool  I  AS Roma

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024