Lokeren moet vrezen voor degradatie: "Dit is erg"

Lokeren moet vrezen voor degradatie:
Zaterdag 24 februari 2018 - 22:52   I  

Sporting Lokeren ging zaterdagavond onderuit op het veld van KAS Eupen, en zo is de ploeg van Peter Maes twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie nog niet zeker van het behoud.

"We hebben het onszelf moeilijk gemaakt. Als je hier 0-1 voorkomt, moet je het als blok uitspelen", aldus Maes bij Sporza. "De tegendoelpunten die we daarna slikken zijn te wijten aan dom balverlies. We verloren 80 procent van de duels, zo kan je nooit wedstrijden winnen."

Dat Lokeren nog moet vrezen voor degradatie, gaat er bij Maes niet in. "Ik vind het erg dat we naar andere teams moeten kijken, maar we hebben wel nog onze bonus van vier punten en maken vandaag toch ook weer twee doelpunten op verplaatsing."

"We krijgen ze alleen ook weer veel te gemakkelijk binnen. We konden absoluut geen aanspraak maken op de overwinning hier. Na Nieuwjaar hebben we een heel slechte reeks neergezet. Die vier punten die we hebben gehaald zijn geen toeval. Het moet veel en veel beter", besluit de trainer van Lokeren.

Poll: Zal Lokeren zich weten te redden?

TAGS  I  Lokeren  I   Eupen  I   KV Mechelen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024