Lommel zet Lierse opzij dankzij strafschop in blessuretijd

Vrijdag 11 september 2020 - 21:53   I   door Redactie

Lommel SK en Lierse Kempenzonen hebben vrijdag de derde speeldag in 1B op gang getrapt. Lommel won de match in extremis dankzij een strafschopdoelpunt van Jonathan Hendrickx.

In een onderhoudende eerste helft bracht Petrov de bezoekers na net geen kwartier spelen op voorsprong. Ugalde reageerde met de gelijkmaker en in de slotfase van de eerste helft vielen er nog twee goals. Allach zette een strafschop om voor Lierse, maar Neven maakte er luttele minuten later nog 2-2 van.

Na rust was het lang wachten op goals. De wedstrijd leek in een gelijkspel te gaan eindigen, maar in de absolute slotfase kreeg Lommel nog een strafschop. Hendrickx bleef, ondanks de discussie over de elfmeter, rustig en trapte de 3-2 tegen de netten. Een ijskoude douche voor Lierse.

Poll: Denk jij dat Lommel dit seizoen de titel gaat pakken in 1B?