Lukaku krijgt enorme opsteker na alle kritiek

Lukaku krijgt enorme opsteker na alle kritiek
Woensdag 20 juni 2018 - 11:40   I  

Romelu Lukaku scoorde twee doelpunten tegen Panama maar toch werd de goaltjesdief weer bekritiseerd. Ook Eden Hazard zou Lukaku tijdens de rust op het matje hebben geroepen omdat hij niet genoeg in het spel betrokken was. Nu krijgt Lukaku echter een ferme opsteker en wordt hij gesteund door enkele topaanvallers.

Zo vertelt Henrik Larsson dat men Lukaku moet beoordelen op zijn sterke punten en niet moet afrekenen op zijn zwakke. “Hij heeft op dat vlak minder kwaliteiten dan Hazard of De Bruyne. Maar dat is geen reden om hem te bekritiseren. Of beoordelen jullie Hazard en De Bruyne ook op dingen die Lukaku wél heeft - zoals kracht en kopbalsterkte?”, aldus de Zweedse voormalige topaanvaller.

Ook Kroatische goaltjesdief Davor Suker is grote fan. “Lukaku is nu top, top, tóp. (benadrukt) You have written down ‘top’, right? Ik vind hem één van de grootste spitsen die er op dit moment op de wereld rondlopen”, wordt Suker geciteerd door Het Laatste Nieuws.

Statistieken

Ook Pierre van Hooijdonk is lyrics. “Ik zou er zo’n drié in mijn team willen hebben. Je moet een spits beoordelen op zijn kwaliteiten. Wat hij wél kan. Bij Lukaku is dat: kracht, snelheid en vooral: scorend vermogen. Kijk eens naar die statistieken - daar kan je echt niet omheen”, aldus de Nederlander.

Poll: Vind jij de kritiek op Lukaku terecht?

TAGS  I  Lukaku  I  Rode Duivels  I  WK

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024