Lukaku verklapt transferplannen Manchester United: "Zij zúllen komen"

Lukaku verklapt transferplannen Manchester United:
Zondag 18 maart 2018 - 09:48   I  

Persoonlijk beleeft Romelu Lukaku een goed eerste jaar bij Manchester United, maar algemeen bekeken draait de club niet meteen zo'n geweldig seizoen. In de Premier League is de titel ongrijpbaar, terwijl er eerder deze week nog de pijnlijke exit in de Champions League was.

't Is dan ook duidelijk: dit United heeft nood aan versterking. En dat beseft sterkhouder Romelu Lukaku maar al te goed. Na afloop van de bekerwedstrijd tegen Brighton - Lukaku zorgde voor de 1-0 - liet de Rode Duivel zich zelfs uit over de volgende transferperiode. Big Rom verklapte zelfs al dat zijn club komende zomer fors zal investeren.

“Wij zijn Manchester United. We moeten elk jaar beter worden. Ik weet zeker dat er komende zomer heel wat spelers, topspelers, naar Old Trafford zullen komen. Dat staat nu al vast”, liet Lukaku zich ontvallen. “Ik kijk er alvast naar uit dat onze kern sterker wordt en de trainer ook, denk ik. Volgend jaar moeten we winnen. We willen zoveel mogelijk trofeeën in de wacht slepen.”

Volgens diverse Engelse media staan er op dit moment drie spelers bovenaan op het verlanglijstje van José Mourinho: Fred (Shakhtar Donetsk), Blaise Matuidi (Juventus) en Ivan Perisic (Internazionale). Al is het niet uitgesloten dat Manchester United in de komende weken en maanden ook op nog op veel grotere namen zal mikken.

Poll: Zal Manchester United grote transfers kunnen realiseren?

TAGS  I  Lukaku  I   Manchester United

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024