Man U haalt 0-2 op, maar lijdt puntenverlies

Dinsdag 26 december 2017 - 17:53   I   door Redactie

Manchester United heeft in blessuretijd nog een nederlaag kunnen vermijden tegen Burnley. De ploeg van José Mourinho haalde een 0-2-achterstand nog op.

Steven Defour mag zichzelf matchwinnaar noemen. Hij scoorde na 35 minuten met een heerlijke vrije trap en zorgde zo voor de 0-2.

Man U kwam nog terug via Lingard tot 1-2 na de rust, maar verder kwam het niet. Overigens had Barnes na drie minuten al voor de 0-1 gezorgd. Pas in blessuretijd kon Lingard - weer hij - de nederlaag vermijden.

Man U heeft nu 11 punten achterstand op leider Man City, dat nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. Lukaku speelde bij Man U de hele wedstrijd, Fellaini is nog steeds geblesseerd. Defour werd na 67 minuten vervangen.

Chelsea komt naast Man U na een 2-0-zege tegen Brighton. Morata en Alonso scoorden de goals. Hazard werd in de loop van de tweede helft naar de kant gehaald.

Poll: Kan iemand Man City nog van de titel houden?