‘Man United gaat voor duurste transfer ooit, Pogba dient als pasmunt’

‘Man United gaat voor duurste transfer ooit, Pogba dient als pasmunt’
Vrijdag 23 maart 2018 - 10:24   I  

Manchester United kent een tegenvallend seizoen. De titel in de Premier League is al lang geen mogelijkheid meer, terwijl de ploeg van José Mourinho door het Spaanse Sevilla ook nog eens uit de Champions League werd geknikkerd. De Engelse recordkampioen heeft nood aan een kwaliteitsinjectie, dat is wel duidelijk.

Volgens het Spaanse Diario Gol is Manchester United dan ook van plan om uit te pakken met een monstertransfer. De Engelsen hebben hun zinnen op Paris Saint-Germain-ster Neymar gezet en willen veel geld neertellen voor de Braziliaan. Heel veel geld zelf. Belachelijk veel geld, zeg maar: 300 miljoen euro. Het zijn duizelingwekkende cijfers, maar op Old Trafford zouden ze van mening zijn dat ze Neymar tegen eender welke prijs moeten contracteren.

Om Neymar te overtuigen zou het bestuur van Manchester United van plan zijn om een jaarloon van zomaar eventjes 35 miljoen euro uit te trekken voor de 26-jarige aanvaller. En om PSG definitief over de streep te trekken zou de Engelse recordkampioen zelfs Paul Pogba in de deal willen betrekken. De Fransman heeft het de laatste tijd moeilijk bij United en Mourinho zou het niet eens erg vinden mocht de recordaankoop van de club straks vertrekken.

Real Madrid

Als Manchester United écht van plan is om vol voor Neymar te gaan, dan moet het wel nog afrekenen met Real Madrid. Voorzitter Florentino Perez heeft er zijn missie van gemaakt om de gewezen ster van FC Barcelona naar Santiago Bernabéu te halen. De voorzitter van Real is – net als United – bereid om erg ver te gaan voor de handtekening van Neymar.

Poll: Kan Manchester United Neymar halen?

TAGS  I  Neymar  I   Manchester United  I   Real Madrid  I   Pogba

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024