'Man Utd wordt meest gevreesde team ter wereld en haalt deze twee supersterren'

'Man Utd wordt meest gevreesde team ter wereld en haalt deze twee supersterren'
Zondag 19 november 2017 - 08:17   I  

Manchester United speelde gisteren goed en won overtuigend, dankzij doelpunten van Lukaku en Pogba. Ook Ibrahimovic maakte zijn rentree. Het mag duidelijk zijn dat United de voetbalsterren voor het uitkiezen heeft.

Toch denkt Mourinho dat er nog plaats genoeg is voor nieuwe supersterren. Daarom wil Manchester United maar liefst 152 miljoen euro vrijmaken om zowel Antoine Griezmann als Gareth Bale binnen te halen. Dat zou een stunt van formaat zijn, waardoor United ongetwijfeld een van de meest gevreesde ploegen zal worden ter wereld.

Bale heeft sinds zijn transfer naar Real wel maar liefst 40% van de wedstrijden gemist door een blessure. Dat zou Mourinho niet afschrikken, integendeel. Bij United denken ze te weten dat Bale klaar is voor een terugkeer naar de Premier League.

Ook de interesse in Griezmann is niet nieuw. Zo stond de Fransman al dicht bij een transfer afgelopen zomer, maar die sprong op het laatste moment af. Griezmann bleef liever nog een seizoen bij Atlético, maar dat zou de Fransman zich nu beklagen.

Poll: Wordt United met deze twee de beste ploeg ter wereld?

TAGS  I  Manchester United  I   Griezmann  I   Bale  I   Mourinho

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024