Mannaert komt met belangrijk nieuws over transfer van Scholz

Mannaert komt met belangrijk nieuws over transfer van Scholz
Dinsdag 16 januari 2018 - 06:45   I   door Redactie

Algemeen manager Vincent Mannaert bevestigt de interesse van Club Brugge in Alexander Scholz. Blauw-zwart is nog op zoek naar een extra verdediger.

"Met De Bock en Mera weg in combinatie met het feit dat Decarli wat last heeft en Vanlerberghe lichtgekwetst is, hebben we verdedigend niet zo veel opties meer", stelt Mannaert in Het Laatste Nieuws.

"Nadat we hadden opgevangen dat Scholz mocht vertrekken bij Standard, hebben we een poging gewaagd. Het is een speler die we kennen en die naast andere opties die we volgen, onder bepaalde voorwaarden interessant kan zijn."

"Het is vooral aan Standard en Scholz zelf om onderling uit te maken welke richting ze uit willen, maar laat ons zeggen dat hun antwoord er voor gezorgd heeft dat we bij een andere buitenlandse piste dezelfde stappen ondernomen hebben als bij Scholz (een bod van 1 miljoen euro, red.)."

"Zoals steeds zijn wij bezig met verschillende dossiers. Maar eens die extra verdediger er is en er geen spelers meer vertrekken, is onze kern uitgebalanceerd genoeg om verder de strijd aan te gaan."

Poll: Wat zou jij doen als Club zijnde?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Scholz

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024