Marc Coucke en Anderlecht zeer zwaar onder vuur: "Dit is absoluut schandalig"

Marc Coucke en Anderlecht zeer zwaar onder vuur:
Donderdag 21 februari 2019 - 08:30   I   door Redactie

Mogi Bayat eist nog 1 miljoen euro achterstallige gelden van Anderlecht. Het gaat over commissies uit het verleden. Bayat liet beslag leggen op de goederen van RSCA. Paars-wit weigert te betalen vanwege Operatie Propere Handen.

De clan rond Bayat ziet dat als een afleidingsmanoeuvre van Anderlecht. "Ik kan de houding van Anderlecht helemaal niet begrijpen. Dat was altijd een respectabele club, die nu plots dit soort dubieuze uitspraken doet in de pers", zegt Jean-Philippe Mayence bij RTBF.

"Anderlecht heeft het bureau van meneer Bayat ingeschakeld voor transfers te regelen en heeft daar veel geld aan verdiend", vervolgt Mayence. "Volgens mij willen ze niet betalen, omdat ze zelf financiële problemen hebben. En dat onder het valse voorwendsel dat ze niet willen betalen aan makelaars die geen propere handen hebben. Wie is de voorzitter van Anderlecht dat hij zich zomaar kan veroorloven te zeggen wie respectabel is en niet? In ons land is er zoiets is als een vermoeden van onschuld. Ik vind dit absoluut schandalig en dan wik ik mijn woorden nog."

Poll: Moet Anderlecht Bayat gewoon betalen?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024